Kurz výroby čelenky z polodrahokamů

Místem konání je Prostor u Hlásky – Horní náměstí 47/132, Opava

Termín: 10. 2. 2020

Čas: 16:00 – 18:00

Cena: 250 Kč (při výrobě 1 čelenky, každá další za 50 Kč)

Rezervace na email: katka@purovi.cz

Mám ji možná i 7 let. Koupila mi ji manželova maminka na trzích a je prostě boží. Od té doby jsem jich vyrobila několik a nejen pro sebe. Je to ideální dárek k narozeninám nebo vánocům. Působí jemně, něžně a krásně.

Ale jak vznikl kurz? To jsme tak jednou stály s Květou a Radkou v obchodě s kamínky a vyzvídaly jsme, jaký polodrahokam si chce Radka koupit a co z něj má v plánu vyrobit. Nejdříve vypadala docela bezradně, ale nakonec velmi nesměle prohlásila, že se ji líbí moje čelenka a takovou by ráda.

A to bylo zase něco na mě. Úplně jsem byla nadšená, že budu moct někomu ukázat postup a naučit ho to. A už mi to začalo v hlavě šrotovat a nebylo cesty zpátky. A budou kurzy! a bude jich hodně a opravdu zajímavých.

Zpátky ale k čelenkám. Používám ocelový drátek, čelenka je z bižuterního kovu s povrchovou úpravou, kamínky jsou přírodní.

Na kurzu si budete moct vybrat z hromádky polodrahokamů. Výběr nechám zcela na vás. Ať se vám hodí k šatníku i k auře. Můžete čelenku vyrobit pro sebe, pro svou kamarádku, maminku, dceru. Pro maminku na společné focení, pro dceru na hrátky na princezny. Taky jen tak na denní nošení nebo pro dobrý pocit. Věříte v sílu kamenů? Využijte ji tímto nevšedním způsobem!

Donesu i chytré knihy s povídáním o kamenech, jejich léčivé síle, symbolice. Počteme si a povykládáme. Máme k dispozici krásný prostor se sezením na polštářích. Tvořit budeme v klíně. Sedět v ženském kruhu. Dětem nehledejte hlídání. Vezměte je s sebou a do batůžku jim přibalte oblíbené hračky nebo omalovánky. Prostoru je dost a místo na hraní se vždy najde.

Prostor u Hlásky

Nebojte se ani že výrobu nezvládnete. Vše vysvětlím, krůček po krůčku. Poradím, navedu, ukážu. Výroba jedné čelenky trvá zhruba 30-40 min. Budete mít tedy dost času na výrobu dvou, tří kusů. V ceně je započítána ale jedna, ta první. Každá další bude stát 50 Kč. Postup už budete znát, cena je pouze za materiál a prostory.

Moc se na Vás těším.

PS: nezapomeňte si rezervovat místo na emailu katka@purovi.cz.

Příspěvek vytvořen 16

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek