Malování hvězdné mapy významného okamžiku

Chtěli byste si navždy pamatovat hvězdnou oblohu v momentě, kdy se Vám narodilo miminko, řekli jste si své ANO nebo jste si dali první pusu? Přijďte si k nám namalovat hvězdnou oblohu. Jako vždy nepotřebujete žádné speciální dovednosti – malovat budeme podle šablon, tvar a forma hvězd pak bude na Vás.

Termín: 24. 2. 2020

Čas: 16:00 – 18:00

Cena: 350 Kč

Místo: Prostor u Hlásky – Horní náměstí 132/47, Opava 74601

Vše si dopředu vyzkoušíme a vybereme nejlepší a nejhezčí možnost. Je libo malovat pastelkami, fixy nebo barvami? Přidáte obrazu stříbrný lesk? Domalujete si i obrys obrazce, který souhvězdí znázorňují? Vším Vás krůček po krůčku provedu, vše vysvětlím a ukážu.

Připravila jsem se poctivě! Navštívila jsem knihkupectví a při skoro dvouhodinovém spánku dcerky, jsem prošla všechny knihy o hvězdách, co jsou právě v prodeji. A víte které byly nejlepší? Ideální poměr psaného textu, ne moc odborný a k tomu nádherné ilustrace? Přece ty dětské, ty byly úžasné! Málem jsem odešla s celou poličkou nových knih, ale odolala jsem!

A tak Vás srdečně zvu na další kreativní kurz, malovací kurz. Sejdeme se zase odpoledne od 16:00. Prostor budeme mít k dispozici do 18:00. Počítám s časem na výrobu tak 1 až 1,5 hodiny. Budeme si povídat. Jako občerstvení v prostoru je čaj, káva, voda s citronem.

Už se na Vás moc těším!

Příspěvek vytvořen 16

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek