Nejčastější problémy se šicím strojem

Co já se nabrečela a nanadávala na svůj prehistorický šicí stroj. Začátky byly těžké, dokonalý očistec. Někdy se stroj sekl v půlce šití a nešlo to tam, ani zpátky. Trhala se mi nit, vytahovaly stehy, praskala jehla a střílela všude po bytě. Mikro kousek pár centimetrů jsem šila třeba celý den. A to párání! Bože párání… Tolikrát jsem si říkala, že bych ro za tu dobu ušila i třikrát v ruce.

Ja a Miška, když jsme konečně pochopily význam všech hejblátek na stroji.

Uf, tak to už mám za sebou. Naučila jsem se odstranit každou chybičku, vyladit stehy ať vypadají jako od profíka. Ale co si budem, nejvíc chyb stejně vznikalo mezi strojem a židlí.

Páráček – tento je například z obchodu metraz-galanterie.cz

Než se dostanu k tomu nejdůležitějšímu z dnešního příspěvku. Toto je páráček. Důkladně si ho prohlédněte a utíkejte seč vám nohy stačí do galanterie. Úžasný pomocník, tak jednoduchá věc a tak dokonalá. Neuděláte si dírky do látek, neponičíte vlákna a párání je úžasně rychlé. A klidně jich kupte více, ať máte alespoň jeden v každé krabičce se šitím.

A tak vám přináším seznam všech různých chyb a problémů se šicím strojem a k tomu návod jak je odstranit. Čmajzla jsem jej s uctivým svolením autorky někde na netu. Je super a je tu pro vás.

Nejčastější problémy se šicími stroji a jejich řešení
Příspěvek vytvořen 16

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek