Balíčky UROB SI SAM: Razítka – zajíčci

Ráda bych Vám představila svůj dlouho plánovaný projekt na tvořivé balíčky na doma. Myslím, že v lockdownu je k tomu i ideální příležitost a mnohým přijdou vhod.

Velikonoce nám již šlapou na paty a tak mám pro vás sadu tří razítek zajíčků UROB SI SAM. V balíčku ode mne budete mít připraven všechen potřebný materiál, dostanete také velmi podrobný manuál s názornými obrázky a seznam potřebných věcí z domu, jako třeba nůžky, tužku, fixu nebo lepidlo herkules.

Zajičci na razitkách

Sada UROB SI SAM: velikonoční razítka – zajíčci

Cena: 150 Kč (tři razítka s mativem zajíčků a razítkovací polštářek černý)

Obsah balení: Tři dřevěné špalíčky, pěnová guma, šablony, podrobný návod, razítkovací polštářek s černou barvou.

Domácí potřeby: malé nůžky (ideálně manikurní), prupiska nebo fixa, lepidlo na papír nebo dřevo (Herkules například).

Krok po kroku vás provedu vyrobou razítek, v balení obdržíte i razítkovací polštářek s černou barvou. Na razítka je možno použít i jakýkoli jiný razítkovací polštářek i s jinou barvou, kterou již doma vlastníte. Můžete využít také nabarvení razítek štětcem třeba vodovými barvami a docílíte tak zajímavých duhových odstínů.

Objednání: na email katka@purovi.cz nebo messenger na facebooku. Pokud si přejete sadu do velikonoc, prosím objednavky do středy 31. 3. 2021.

Sada UROB SI SAM

Sada UROB SI SAM: velikonoční razítka, ubrus a barva na textil.

Cena: 450 Kč (tři razítka s motivem zajíčků, ubrus z přírodní bavlny 40 x 130 cm, barva na textil)

Obsah balení: Tři dřevěné špalíčky, pěnová guma, šablony, podrobný návod, ušitý ubrus z přírodní bavlny 40 x 130 cm (nebo dle vlastních rozměrů), barva na textil (dle vlastního výběru.

Domácí potřeby: malé nůžky (ideálně manikurní), prupiska nebo fixa, lepidlo na papír nebo dřevo (Herkules například), štětec na nanášení barvy (lze použít i špulku na čištění uší).

Krok po kroku vás provedu výrobou razítek. Obsahem balení je již ušitý ubrus z přírodní bavlny a barva na textil. Ubrus si tedy můžete ozdobit dle vlastní fantazie. Výběr barvy je také na vás. V případě zájmu můžu ušít i ubrus vlastních rozměrů.

Objednání: na email katka@purovi.cz nebo messenger na facebooku. Pokud si přejete sadu do velikonoc, prosím objednavky do neděle 28. 3. 2021. V pondělí objednám barvu na přání a tipuji, že od středy možné vyzvednutí objednávek.

Příspěvek vytvořen 16

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek